Onderhoud op maat
 

Het onderhouden van de kunstgrasvelden is van vitaal belang voor de duurzaamheid en kwaliteit van deze velden. Daarom biedt Intergrass een concept aan voor het onderhoud, zodat de kwaliteit van de velden gewaarborgd blijft.
In dit totale onderhoudsconcept biedt Intergrass regulier, specialistisch en FIFA ** onderhoud aan, daarnaast is het ook mogelijk om een onderhoudsplan op te laten stellen.

Voordelen van het onderhoudsconcept van Intergrass
- De uitvoering van het onderhoud gebeurt door specialisten
- Geen investering in mensen en materieel
- Onderhoud uitgevoerd met de juiste regelmaat
- Alle resultaten worden bijgehouden en inzichtelijk gehouden voor u
- U staat altijd in contact met de onderhoudsspecialist
- Kwaliteit blijft gewaarborgd

Zelf samenstellen
Intergrass biedt u aan om het door u gewenste onderhoud zelf samen te stellen. Hierbij zijn er meerdere mogelijkheden:

Opstellen onderhoudsplan: Intergrass komt het veld inspecteren en stelt op basis van deze inspectie een onderhoudsplan op, met daarin het advies over het te plegen onderhoud.

Regulier onderhoud: Om het kunstgras in optimale conditie te houden is het uitvoeren van regulier onderhoud uitermate belangrijk. Intergrass biedt daarom een regulier onderhoudsconcept aan.

Specialistisch onderhoud: Intergrass verzorgt het specialistisch onderhoudsprogramma op alle bekende kunstgrastypen.

FIFA** onderhoud: Het specialistisch onderhoud is bij voetbalvelden naar wens ook uit te breiden naar het FIFA** onderhoud: Hierbij voert Intergrass het complete specialistisch onderhoudsprogramma uit, waarbij ook de balrol, balstuit en de infillmeting wordt gecontroleerd en geregistreerd.

Totaal onderhoudsconcept: In het totale concept wordt zowel het regulier als het specialistisch onderhoud door Intergrass verzorgt. Het opgestelde onderhoudsplan dient hierbij als handleiding voor het te plegen onderhoud.

Voor meer informatie klikt u hier.