Over Intergrass
 

Geschiedenis Intergrass

Intergrass is in 2002 opgericht. Sindsdien is Intergrass gegroeid in haar bedrijfsactiviteiten en is het daarom in 2009 verhuisd van Rouveen naar een groter bedrijfspand in Staphorst. Intergrass is sinds de verhuizing gegroeid in haar aanleg- en onderhoudsactiviteiten en is begonnen met de verkoop van kunstgras via haar webshop: Kunstgrasplaats.

Intergrass is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van kunstgrasvelden. Kunstgras brengt vanwege het geringe onderhoud, de lange levensduur en beperkte invloed van weersomstandigheden voor diverse doelgroepen veel voordelen met zich mee. Intergrass is gespecialiseerd in het verleggen van kunstgrasvelden voor diverse toepassingen waaronder voetbal, hockey, tennis en korfbal. Ze werkt hiervoor samen met bekende aannemers in de sportwereld.

Onafhankelijk

Omdat Intergrass een onafhankelijk bedrijf is, kan zij met eigen mensen, machines en materialen de volledige aanleg verzorgen van alle typen kunstgrasvelden. Hierbij speelt Intergrass in op de meest recente ontwikkelingen en garandeert het kwaliteit en service. De ervaren ploeg verleggers van Intergrass kan in groepsverband maar ook volledig zelfstandig de meest uiteenlopende projecten aanleggen. Intergrass kan spreken van jarenlange en wereldwijde ervaring; ze verzorgde projecten in Europa, Afrika, Midden-Oosten, Azië en Amerika. Allemaal redenen waaruit blijkt dat Intergrass haar opdrachtgevers kan garanderen dat het bedrijf deskundig inspringt op alle omstandigheden.