Korfbal en kunstgras

Kunstgras heeft ook de korfbalwereld veel te bieden. Doordat kunstgras een voorspelbare vlakke ondergrond creëert is de kans op blessures minimaal en speelt men een comfortabel en aantrekkelijk spel.

Korfbal en Multifunctioneel gebruik

Bovendien kunnen verenigingen kiezen voor multifunctioneel gebruik van een kunstgrasveld. Door extra belijning aan te brengen kunnen er meerdere sporten op een veld beoefend worden zoals handbal, volleybal en zelfs tennis. Tel hier de voordelen van het goedkopere onderhoud, de langere levensduur en onafhankelijkheid van weersomstandigheden bij op en de stap naar kunstgras is gemaakt.

Nieuwe afmetingen korfbal

Doordat het korfbal overgegaan is naar andere afmetingen om het spel aantrekkelijker te maken, moeten veel velden worden aangepast. Intergrass heeft inmiddels ook hierin ervaring opgedaan en kan voor elke korfbalvereniging de afmetingen aanpassen naar de nieuwste eisen.

Ruime ervaring

Intergrass heeft ruime ervaring met de aanleg van gecombineerde velden die afgestemd worden op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Zie ook de referenties.