Toepassing
 

Functioneel

Kunstgras is multifunctioneel toepasbaar en kan naast voetbal, hockey, tennis en korfbal ook gebruikt worden op vele andere terreinen. Speel- en trapveldjes voor de kinderen, als valbescherming onder speeltoestellen, rond uw zwembad of privé tennisbaan, maar ook op rotondes en zelfs rond racecircuits.

Vele soorten kunstgras

Voor al deze toepassingen zijn er vele soorten kunstgras ontwikkeld. De lengte van het gras, de dichtheid, slijtvastheid maar ook de kleurkeuze en ondergrond bepalen het gewenste type gras. Intergrass heeft ervaring met het aanleggen van de meest uiteenlopende toepassingen. De gangbare types kunstgras zijn meestal op voorraad en Intergrass heeft ook nog eens de beschikking over een groot assortiment aantrekkelijk geprijsde restpartijen. Zie daarvoor ook onze partner:

Tuin en balkon

Kunstgras is niet alleen functioneel maar vanwege het fraaie uiterlijk ook nog eens geschikt voor decoratieve doeleinden. Uw tuin, balkon of dakterras krijgt met kunstgras een verzorgde uitstraling. U hoeft vanzelfsprekend niet te sproeien of maaien en daardoor kunt u optimaal genieten van uw gras. Wat de weersomstandigheden ook zijn!

Wilt u zelf kunstgras installeren in uw tuin? Kijk dan hier voor handige leginstructies.