Borstel 1 meter (Type C)

Borstel 1 meter (Type C)

swipe

Type C
Borstel Type C
Borstel type C voor

€ 159,00 (incl. BTW) € 131,40 excl. BTW


Omschrijving Borstel 1 meter (Type C)

Borstel type C is geschikt voor het plegen van onderhoud op zand-rubber-ingestrooide velden. De borstel kent een zachtere vezel dan type A en de vezels staan iets verder uit elkaar. Daardoor komt deze vezel meer tussen de kunstgrasvezels en trekt deze de infill beter los. Deze borstel is ook ideaal tegen mos- en algvorming en goed om de speleigenschappen van het voetbalveld goed te houden. Deze borstel trekt de infill goed los, maar moet door zijn hardere vezel ook voorzichtig gebruikt worden in verband met de kans op beschadigingen aan het kunstgrasveld dan wel plooivorming. 

Deze borstel is ideaal in combinatie met type A, wanneer het veld bijvoorbeeld eerst wordt geborsteld met deze borstel kan deze nadien geborsteld worden met type A. 

Deze borstel kan in de borstelhouder geschoven worden. Deze borstel is 1 meter breed en is ook toepasbaar in de opklapbare borstelhouder. Deze borstel is ook alleen verkrijgbaar per 1 meter.

Deze borstel is ideaal voor het plegen van regulier (wekelijks) onderhoud. Het plegen van onderhoud op kunstgrasvelden is belangrijk om de speleigenschappen van het veld optimaal te houden.

Specificaties

Deze borstel is zeer geschikt voor voetbalvelden
De borstel heeft een zachtere vezel en staat meer open
Let op: het gaat alleen om de borstel
Komt meer en dieper tussen de grasvezels; goed tegen mos- en algvorming
Deze borstel kan in een (opklapbare) borstelhouder geschoven worden
Deze borstel is 1 meter breed
Prijs is exclusief verzendkosten

Offerte aanvragen